Slide

Stiri: Finante

A doua ediție a Romanian Financial Conference are loc pe 22 aprilie

06.04.2015

Pe data de 22 aprilie, BusinessMark, cu sprijinul Asociației Române a Băncilor, organizează cea de-a doua ediție a Romanian Financial Conference. Evenimentul va avea loc la București, în cadrul Hotelului Radisson Blu, și constituie un prilej de analiză și dezbatere a sectorului financiar-bancar.

Conferința va reuni într-un mediu dinamic reprezentanți ai managementului celor mai importante bănci și instituții financiare prezente pe piața românească.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute teme precum perspectivele sistemului bancar românesc sub umbrela Uniunii Bancare Europene, reglementarea în criză și post criză și efectul asupra creditării, efectele insolvenței asupra mediului financiar și stabilitatea mediului de afaceri și a sistemului financiar. De asemenea, vor fi discutate subiecte care privesc reglementările, perspectivele de creștere și provocările piețelor românești de capital, asigurările, leasing-ul, fondurile de investiții și depensii.

Printre speakerii care au confirmat participarea se numără Radu Grațian Ghețea, Președinte, Asociația Română a Băncilor, Președinte, CEC Bank , Petre Bunescu, Director General Adjunct, BRD – GSG, Laurențiu Gabriel Mitrache, Președinte Executiv Bank Leumi, Florin Danescu, Președintele Executiv, Asociația Română a Băncilor,  Adriana Ahciarliu, Secretar General, Asociația Societăților Financiare din România – ALB, Florentina Almajanu, CEO, Uniunea Națională a Societăților de Asigurări din România – UNSAR, Simona Dan, Market Strategy Advisor, GfK România, reprezentanți ai Bancii Naționale a României și ai Autorității de Supraveghere Financiară.

Evenimentul va fi structurat în două sesiuni.

În prima parte vor fi dezbătute provocările sistemului bancar, printre temele abordate se numărându-se noua arhitectură bancară și testul AQR în sistemul bancar românesc, riscul de țară, ratingul României, stabilitatea mediului de afaceri și a sistemului financiar, precum și educația financiară și riscurile pe care le implică un credit.

A doua sesiune a conferinței va aborda serviciile financiare non-bancare și va dezbate piața românească de asigurări, leasing, fonduri de pensii și finanțarea prin piață de capital.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Asociației Române a Băncilor, iar partener al evenimentului este Microsoft.

Pentru detalii și înscrieri, accesați  www.business-mark.ro sau contactați organizatorii la numerele de telefon  (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail mihaela.ciobanu@business-mark.ro , office@business-mark.ro.