A doua ediţie a Upgrader Academy începe în octombrie

13.09.2016

Începe a doua ediţie a Upgrader Academy: antreprenorii aflați în primii ani de activitate, care au nevoie de un implus pentru a-și aduce startup-ul la un nou nivel, sunt invitați să se înscrie la seria de workshopuri.

Astfel, timp de 30 de zile, Upgrader aduce în același loc 30 de antreprenori și investitori cu o mare experiență de business și startup-urile care au nevoie de mentorat, informații și networking.

„Ne aflăm la ediția cu numarul 2, în prima ediție am avut alături 20 de antreprenori din domenii de activitate distincte, cu startup-uri începute de 4 luni și până la 3 ani. Parte dintre ei au descoperit noi oportunități de dezvoltare, alții au înteles o serie de greșeli, însă toți au plecat cu o imagine mult mai clară asupra propriului startup și cu un plan structurat, pe termen lung. Ei sunt primii alumnii, acum învităm în comunitatea noastră un nou grup de startup-uri, asupra cărora ne dorim să avem un impact pozitiv pe termen lung”, a spus Constantin Stanciu, Co-fondator Upgrader.

Upgrader Academy se va desfășura între 11 octombrie – 15 noiembrie, timp în care participanții vor parcurge un circuit gândit să-i pună în diferite contexte și în legătură directă cu mai multe persoane de business.

În plus, fiecare start-up va fi evaluat de către un panel format din antreprenori consacrați, vor participa la workshop-uri de marketing, lean startup, financiar și business plan, vor avea întalniri individuale cu mentori și coach.

Pentru înscrierea în academia Upgrader pot aplica antreprenorii aflați în primii ani de activitate sau cei care sunt pe punctul de a se lansa și urmează să interacționeze cu primii clienți, din orice industrie.

„Am decis să mă implic în proiectul Upgrader pentru că România are nevoie de o nouă generație de antreprenori. O generație bine pregătită, cu valori puternice care pun educația în centrul dezvoltării afacerilor și care exploatează abil oportunitățile. Dacă fiecare dintre noi, ar oferi înapoi câte ceva din experiența proprie, acest lucru ar îmbunătăți considerabil viața tuturor”, a spus Bogdan Tudor, Fondator Class It.

Parte din lista celor care se implică în proiect se numără şi Dan Ștefan Co-Fondator Autonom Rent A Car, Orlando Nicoară WeLoveDigital.ro, Tiberiu Felber Fondator Coaching Essence, Mihai Pătrașcu Fondator Evomag, Al Kamara Fondator Wave Division, Mircea Căpățîna Co-fondator Smart Bill, Dragoș Nicolaescu Lean Startup Mentor, Cristian Nicolae Co-Fondator Soft Expert Mobility, Valentina Saygo Fondator Ask for Accounting.

Mai multe detalii despre programul UPGRADER pot fi accesate pe site-ul upgrader.biz

 

 

 

Citiți și despre: