A fost lansată o nouă versiune a soluției Kaspersky Endpoint Security for Mac

08.09.2015

Kaspersky Lab a lansat o nouă versiune a soluției Kaspersky Endpoint Security for Mac, cu scopul de a răspunde amenințărilor cibernetice. Aceasta va fi disponibilă ca parte a suitei Kaspersky Endpoint Security for Business și va putea fi administrată cu ajutorul unei singure console: Kaspersky Security Center.

„Întrucât un procent considerabil din numărul utilizatorilor finali (aproximativ 6%) folosesc dispozitive Mac, iar numărul acestora continuă să crească, numărul de programe malware care vizează dispozitivele Mac este, de asemenea, în creștere. O altă tendință populară este folosirea pe scară tot mai largă a rețelelor eterogene în cadrul companiilor medii și a corporațiilor. Varietatea platformelor (Windows, Mac, Linux și mediile virtuale) folosite în organizațiile moderne face mai dificilă protejarea infrastructurii IT și a informațiilor de afaceri importante. În plus, administrarea necentralizată a computerelor face securizarea dispozitivelor și a informațiilor tot mai dificilă”, au explicat reprezentanţii Kaspersky Lab.

Astfel, pentru a răspunde acestor tendințe, compania a îmbunătățit suita Kaspersky Endpoint Security for Business cu soluția Kaspersky Endpoint Security 10 for Mac. Noul produs asigură o combinație puternică de protecție, eficiență și flexibilitate.

Totodată, pentru a menține siguranța clienților și angajaților companiilor împotriva amenințărilor cibernetice, soluția Kaspersky Endpoint Security for Mac a fost upgradată cu tehnologii de Protecție web și Anti-phishing. Prin urmare, aceasta scanează toate intrările și ieșirile, blochează scripturile dăunătoare fără a afecta resursele sistemului. În plus, ajută clienții să înfrunte infractorii cibernetici, care încearcă să acceseze informații private și financiare

„La Kaspersky Lab, noi credem că fiecare afacere, indiferent de dimensiune sau piață de desfacere, are o structură unică și complexă, care necesită o protecție cibernetică profundă cuprinzătoare. Fiecare componentă a infrastructurii companiei trebuie protejată, deoarece infractorii cibernetici vor folosi fiecare șansă pe care o au pentru a se infiltra în rețea. Îmbunătățirea soluției noastre Kaspersky Endpoint Security for Business – oferind o protecție multi-stratificată flexibilă împotriva amenințărilor cibernetice moderne, pentru diferite infrastructuri și platforme – va ușura eforturile companiilor de a se proteja singure, inclusiv a celor care folosesc platforme Mac. Considerăm că această abordare permite clienților noștri să se concentreze pe dezvoltarea afacerii fără să fie nevoie să se îngrijoreze în privința securității cibernetice”, a declarat Konstantin Voronkov, Head of Endpoint Product Management, în cadrul Kaspersky Lab.

 

 

Citiți și despre: