Stiri: Constructii

A fost vândut complexul de birouri Oregon Park

16.05.2018

Investitorul Lion’s Head Investments își face intrarea pe piața imobiliară din România și anunță preluarea proiectului de birouri Oregon Park, deținut de Portland Trust și Ares Management. Complexul include trei clădiri de birouri de clasă A și este amplasat în zona de nord a Capitalei.

Tranzacția include atât cumpărarea primelor două clădiri deja finalizate din Oregon Park, A și B, precum și a clădirii C, aflată în stadiu de construcție.

“Suntem încântați că o companie de talia Lion’s Head Investments a ales Oregon Park pentru a fi prima sa investiție din București. Acest proiect este un adevărat parc de afaceri și are un mix de chiriași excelent”, a spus Robert Neale, CEO al Portland Trust.

Christo Iliev, CEO al Lion’s Head Investments, spune că sunt impresionați de calitatea clădirilor și de standardele la care lucrează dezvoltatorul, Portland Trust.

“Oregon Park este o completare perfectă a portofoliului nostru de clădiri de birouri, care depășește în acest moment 150.000 metri pătraţi și este evaluat la peste 310 milioane euro. Acesta este doar primul pas din planul nostru ambițios de investiții în România”, a spus acesta.

Finalizarea formală a tranzacției urmează să aibă loc în luna iunie 2018.