A început Black Friday la Flanco

27.10.2017

În acest an, Flanco Retail organizează Black Friday, cel mai mare eveniment de shopping al anului, în perioada 27 octombrie – 19 noiembrie, oferind reduceri de până la 80% în cele 123 de magazine din toată țara și online. Pentru acest eveniment, retailerul a pregătit un stoc de peste 385.000 de produse, multe dintre ele lansate în acest an.

„Black Friday s-a schimbat, de la an la an, nu doar la nivel local, ci și global”, spune Dragoș Sîrbu, CEO Flanco. „Anul trecut, marii retaileri internaționali au sărbătorit cel mai mare eveniment de shopping al anului, la fel ca noi, timp de o lună. Pentru că ne dorim ca toți clienții noștri să aibă suficient timp la dispoziție să-și aleagă produsele de care au nevoie, am decis să urmăm calendarul și în acest an. Este adevărat că Black Friday este sărbătoarea reducerilor la cele mai dorite produse, dar livrarea lor la timp și în condiții bune e la fel de importantă. Odată ce am extins perioada reducerilor de la trei zile, la o lună, am reușit să gestionăm mai bine fluxul clienților din magazine și de pe flanco.ro, numărul mare de comenzi și livrări, iar cei care ne-au vizitat s-au putut bucura nu doar de ofertele speciale, ci și de o experiență de shopping plăcută și rapidă.”

Flanco a pregătit clienților stocuri de peste 100.000 de televizoare, 50.000 de telefoane, 25.000 de notebook-uri, 70.000 de electrocasnice mari și 140.000 de electrocasnice mici. Stocul accesoriilor și al produselor pentru entertainment numără peste 250.000 de articole.

În plus, retailerul pune la dispoziție oferte de creditare de până la 24 de rate, pentru cumpărături făcute cu cardul de credit, deschis la marea majoritate a partenerilor financiari din țară. De asemenea, clienții pot opta pentru un credit obținut pe loc, fără adeverință de salariu, cu rate fixe și perioadă de returnare flexibilă, de la 6, până la 60 de luni, prin Cetelem și BRD Finance. Anul trecut, vânzările în rate au reprezentat peste 15% din total.

Pe întreaga durată a campaniei, echipa Flanco va actualiza oferta de produse, urmând ca în ultimul weekend, între 17 și 19 noiembrie, cei mai răbdători clienți să se bucure, la rândul lor, de opțiuni variate și de cele mai atractive reduceri.

 

 

Citiți și despre: