Stiri: Social

A început Loteria Vizelor 2017. Când se fac înscrierile?

02.10.2015

Ambasada Statelor Unite ale Americii a anunţat demararea programuluiLoteria Vizelor (Diversity Visa) pentru anul 2017. Programul de imigrare pune la dispoziția persoanelor care îndeplinesc cerințe simple, dar stricte de calificare, vize de rezidență permanentă în Statele Unite ale Americii.

Înregistrările pentru Loteria Vizelor trebuie transmise electronic în perioada1 octombrie – 3 noiembrie 2015, iar cererile pe hârtie nu sunt acceptate.

„Legea permite o singură înregistrare de persoană. Tehnologia sofisticată folosită de Departamentul de Stat detectează înregistrările multiple. Dacă trimiteți mai mult de o înregistrare de persoană veți fi descalificați”, a anunţat Ambasada SUA.

Înregistrările conforme cu cerințele de participare vor rezulta în emiterea unui ecran cu o pagină de confirmare care conține numele și numărul de confirmare al participantului, pagină care va trebui tipărită. Această pagină de confirmare va furniza informații pe care participantul va trebui să le folosească pentru a verifica electronic statutul înregistrării sale la secțiunea Entrant Status Check, disponibilă la www.dvlottery.state.gov.