Stiri: Companii

A șasea ediție Speaker Elite începe în România

02.09.2015

A șasea ediție a programului Speaker Elite începe în România din data de 28 septembrie. Programul, creat de Andy Szekely, este unul dintre cele mai valoroase astfel de programe la nivelul continentului.

Speaker Elite se întinde pe o perioadă de zece săptămâni în care învățarea multisenzorială prin studiu individual, tutoriale video sau practica de grup sunt pe primul plan. Spealer Elite a fost creat de Andy Szekely, autor și trainer cu o experiență vastă de peste 20 de ani în ceea ce privește public speaking-ul.

Cea de-a șasea ediție va începe la București pe 28 septembrie dar și în Timișoara, Arad, Oradea, Cluj, Brașov, Iași, Bacău, Suceava, Galați, Constanța, Craiova, Ploiești și Sibiu.

Acesta este un proiect gândit pe termen lung și creat la cererea românilor din diasporă care au venit în țară, au urmat programele noastre, au văzut rezultatele pe care acestea le-au avut în creșterea lor și au dorit să contribuie la schimbarea vieții cât mai multor români aflați în afara granițelor. În Italia există o comunitate puternică de români care îl cunosc pe Andy și programele pe care AS Training & Coaching le dezvoltă în România de peste 15 ani”, a declarat  Rareș Zlătaru, Manager AS Training&Coaching.

Avantajele cursurilor Speaker Elite sunt nenumărate. Sute de oameni au asistat la aceste evenimente și au înțeles valoarea sau arta care sunt implicate în vorbitul în public.

Speaker Elite este cel mai bun format de şcoală de public speaking pe care îl cunosc în prezent în România. Informaţie de mare calitate, transmisă într-un mod care o face imediat aplicabilă. Networking cu oameni noi care împărtăşesc aceeaşi pasiune ca şi mine. Practică şi feedback. Valoarea adăugată pe care mi-a adus-o programul este inestimabilă!”, mărturisește Bianca Ilarie, absolvent al Speaker Elite.