Stiri: IT&C

Abonamente dinamice, de la Vodafone pentru nevoile de comunicare ale companiilor

26.10.2017

Vodafone România lansează noi abonamente pentru companii, noutatea fiind faptul că acestea sunt unele dinamice, care își adaptează costul lunar în funcție de consumul înregistrat în luna curentă.

„Noul portofoliu de abonamente dinamice răspunde nevoilor companiilor de a beneficia de planuri tarifare care variază în funcție de activitatea lor și se potrivește perfect celor influențate de sezonalitate. Tocmai acesta este beneficiul dinamismului: chiar dacă ai semnat un contract pe o perioadă mai lungă, abonamentul se adaptează pentru a oferi nivelul optim de beneficii de care utilizatorul are nevoie într-o anumită lună” – a declarat Daniel Bobu, Director Enterprise Marketing, Vodafone România.

Noua ofertă aduce trei tipuri de abonamente: cu internet mobil exclusiv național, cu internet mobil în Spațiul Economic European și cu internet pentru laptop și tabletă exclusiv național.

De exemplu, abonamentul Dynamic Prime National, pe lângă beneficii de voce, include 1GB de date mobile pentru 6 euro. Dacă un angajat utilizează 1,5GB de date mobile, costul abonamentului pentru acea lună va fi de 7 euro. Totodată, dacă un utilizator utilizează doar 0,5GB de date mobile, compania va plăti doar 5 euro în luna respectivă pentru abonamentul acesta. Astfel, compania are 100% control pe costul de date și nu plătește mai mult de limitele prestabilite.