Stiri: Logistica

Aplicatie STB

Abonamente gratuite pentru elevi la RATB

06.02.2019

Abonamente gratuite elevi RATB. Societatea de Transport Bucureşti (STB SA), fosta Regie Autonomă de Transport București – RATB, a anunțat că va începe emiterea și încărcarea de abonamente gratuite pentru elevi. Acest lucru se va întâmpla începând cu data de 11 februarie 2019.

Abonamente gratuite elevi RATB. Ce acte trebuie prezentate?

Abonamentele pentru elevi cu reducere 100% se vor elibera la centrele de emitere şi încărcare carduri STB SA. Părinții sau copiii trebuie să facă dovada carnetului de elev vizat pe anul în curs, care va avea înscris pe prima filă codul numeric personal al elevului, precum şi cartea de identitate – în cazul celor cu vârstă de peste 14 ani – cu evidenţierea domiciliului stabil sau provizoriu.

Abonamente gratuite elevi RATB. Elevii claselor pregătitoare

Pentru elevii claselor pregătitoare şi cu vârsta de până la 14 ani, abonamentele se eliberează în baza adeverinţei doveditoare/ carnetului de elev, cu ştampila unităţii de învăţământ acreditate /autorizate pentru anul în curs şi copie după certificatul de naştere.

Abonamente gratuite elevi RATB. Cine beneficiază de transport gratuit?

Elevii care frecventează o unitate de învăţământ din Capitală beneficiază de abonament lunar urban general cu reducere 100%, indiferent de domiciliu şi indiferent de forma de învăţământ (curs de zi, frecvenţă redusă).

Citește și Investitorii români au acces la cele mai mari 10 companii de tehnologie din lume. Anunțul făcut de agenția de brokeraj XTB România

Abonamente gratuite elevi RATB. Vârsta maximă: 18 ani

De prevederile actelor legislative menţionate mai sus beneficiază numai elevii din învăţământul acreditat/ autorizat, primar, gimnazial, liceal şi profesional, cu vârsta de până la 18 ani sau până la finalizarea studiilor liceale /profesionale.

Abonamente gratuite elevi RATB. Liniile expres

Abonamentele cu reducere sau gratuitate nu sunt valabile pe liniile expres şi pe liniile speciale.

Validarea cardurilor este obligatorie la fiecare călătorie, mai precizează STB.

Citește și 16 investigații declanșate de Consiliul Concurenței, în 2018. Domeniile vizate de aceste anchete