Stiri: Companii

ABSL România atrage noi membri

06.08.2015

Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul local de servicii de afaceri, anunță un nou membru, furnizorul de servicii profesionale de contact center Valoris Center.

ABSL reunește, la ora actuală, aproximativ 30 de companii din industria externalizării proceselor de afaceri (BPO), centrelor de servicii partajate (SSC), externalizării serviciilor informatice (ITO) și cercetării și dezvoltării (R&D) și 10 parteneri strategici.

“Strategia ABSL pentru următorii ani este să susțină activ extinderea industriei serviciilor pentru afaceri și transformarea acesteia într-un sector cheie din economia României. Astfel, atragem permanent noi membri care contribuie la obiectivele comune ale asociației, cum este Valoris Center, și avem convingerea că, împreună, putem crește vizibilitatea României la nivel global și continua să oferim servicii pentru afaceri la cel mai înalt nivel de calitate”, a declarat Florin Grama, președintele ABSL România.

Cu o experiență de nouă ani și o expertiză amplă în industrie, Valoris Center construiește și dezvoltă servicii inovatoare, competitive și profesionale de contact center, fiind unul dintre cei mai importanți furnizori autohtoni de servicii externalizate. Compania urmărește o extindere accelerată a operațiunilor locale de contact center dedicate organizațiilor naționale și multinaționale, iar apartenența la Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România susține atingerea acestui obiectiv.

“Prezența noastră în rândul membrilor ABSL România, asociație care reunește elita furnizorilor de servicii dedicate afacerilor, reconfirmă strategia noastră de dezvoltare pe plan local și internațional și suntem încrezători că acest parteneriat va fi avea o contribuție importantă pentru consolidarea României ca o destinație atractivă de servicii de afaceri”, a declarat Cristina Man, director general Valoris Center.

Sectorul de servicii pentru afaceri este estimat la o valoare de aproximativ 1,5 miliarde de euro în 2014, având un potențial de creștere de 15-20% în următorii ani. În prezent, peste 60.000 de români sunt angajați în acest sector, dintre care aproximativ 30% în companii membre ABSL, număr estimat să crească până la 120.000-150.000 în următorii cinci ani.