Stiri: Social

Rezultate admitere ASE 2022

Academia de Studii Economice din Bucureşti, recunoscută de Times Higher Education

15.10.2021

Academia de Studii Economice din Bucureşti ocupă locul I la nivel naţional în domeniul Ştiinţe Sociale (Social Sciences) în clasamentul Times Higher Education World University Rankings by Subject 2022.

ASE se află, pentru al 4-lea an consecutiv, pe poziţii notabile în clasamentul Times Higher Education World University Rankings by Subject 2022 – în domeniile Ştiinţe Sociale (Social Sciences) şi Afaceri&Economie (Business&Economics).

ASE se poziţionează pe locul I în România şi pe locurile 401-500 la nivel internaţional în domeniul Ştiinţe Sociale şi 601+ în domeniul Afaceri&Economie, conform clasamentului Times Higher Education World University Rankings by Subject 2022, dat publicităţii la data de 13 octombrie a.c.

Consorţiul Universitaria

Consorţiul Universitaria este, de asemenea, prezent în aceste două domenii ale ediţiei din acest an al clasamentului, prin: Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj, Universitatea din Bucureşti, Universitatea de Vest din Timişoara şi Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Academia de Studii Economice din Bucureşti. Locul I în România

În clasamentul general THE World University Rankings 2022, ASE ocupă locul I în România şi este prima universitate din ţară care intră în top 600 în lume într-un ranking universitar de notorietate.

Citește și Cinci tipuri de management care îţi pot aduce succesul