Stiri: Companii

Accace are un nou Accounting Manager

31.03.2014

Compania de externalizare şi consultanţă de afaceri, Accace are un nou Accounting Manager pentru România, Adrian Soltan preluând această funcţie din luna martie. El deţine o experiență de peste opt ani în gestionarea proiectelor de sisteme contabile și finanțe corporative, dintre care mai mult de cinci ani au fost petrecuți în funcții executive în companii de renume, printre care și PricewaterhouseCoopers.

„Ne bucurăm că Adrian a decis să se alăture echipei noastre din România, în special în contextul creșterii semnificative înregistrate de Accace pe segmentul de contabilitate în ultima perioadă, creștere ce justifică și extinderea echipei pe plan local. Datorită cunoștințelor sale solide din domeniul fiscalității și contabilității, Adrian va aduce un plus de valoare serviciilor pe care le oferim pe piața din România și avem încredere că va avea rezultate de excepție în cadrul companiei”, a declarat Bogdan Badea, Managing Director Accace în România.

Înainte de a prelua funcţia din cadrul companiei Accace, Adrian Soltan a fost Team Lead și Senior Associate în cadrul departamentului de Accounting şi Global Compliance Services al firmei de consultanță și audit PricewaterhouseCoopers – Internaţional, precum și consultant financiar în cadrul mai multor proiecte și companii.

„Sunt mândru să fac parte din echipa Accace și aștept cu nerăbdare provocările pe care această funcție mi le va oferi. Sunt convins că voi colabora foarte bine cu experții din cadrul departamentului – și nu numai – și că împreună vom continua să oferim servicii de înaltă calitate clienților companiei”, a spus Adrian Soltan.