Stiri: IT&C

Acer aduce în România primul proiector LED cu senzor inteligent de lumină ambientală

02.07.2015

Acer aduce în România primul proiector LED din lume echipat cu senzor inteligent de lumină ambientală: Acer K138ST. Acesta este un proiector short throw LED ultra portabil, ce poate reda o imagine cu diametrul de 100”, poziționat la doar 80 cm de ecran

Astfel, companie își completează gama de proiectoare cu trei modele destinate utilizatorilor casnici și office. Acer K138ST este primul proiector LED din lume care include un senzor inteligent de lumină ambientală, modelul U5320W este un proiector ultra-short throw ce poate reda imagini cu o diagonală extinsă de la distanțe reduse, iar modelul P5515 este un proiector cu rezoluție Full HD și funcții avansate de corecție trapez.

Capabil să proiecteze o imagine cu diametrul de 100 de inch de la o distanță de numai 1,7m, noul Acer K138ST este un proiector LED short throw ultra portabil, care le permite utilizatorilor să se bucure de filmele preferate, indiferent unde s-ar afla. Cu dimensiuni mai mici decât o coală de hârtie A4 și cu o greutate de numai 750g, modelul K138ST încorporează și un sistem audio DTS, astfel că nu e nevoie de conectarea de boxe suplimentare.

A fost încorporat și un modul audio Bluetooth care permite conectarea wireless la sistemele audio home theater. Tehnologia Acer LumiSense+ face din K138ST primul proiector LED din lume echipat cu un senzor inteligent de lumină ambientală; senzorul modifică luminozitatea și saturația culorilor pentru a oferi cea mai bună experiență de vizionare. La rezoluția WXGA (1280×800), proiectorul asigură o rată de contrast de 100.000:1.

Acer U5320W este un proiector ultra-short throw care poate fi amplasat la o distanță de doar 23cm față de suprafața de proiecție și care poate reda imagini cu diagonala de 100inch de la o distanță de 50cm. Această flexibilitate în amplasare îl face ideal pentru sălile de clasă. Modelul U5320W are rezoluție WXGA și o luminozitate de 3.000 de lumeni, asigurând imagini clare și culori naturale.

Fiind dotat cu două boxe de 10W încorporate, poate fi utilizat pentru a susține prezentări multimedia. Folosit împreună cu Acer SmartPen II, accesoriu comercializat separat, noul U5320W este ideal pentru utilizarea în școli și facultăți, funcționând nu doar ca telecomandă, dar și ca stilou digital cu o rază de acțiune de aproape 10m, transformând proiecția clasică într-o suprafață interactivă.

Acer P5515 poate reda imagini la o rezoluție Full HD de 1080p cu o luminozitate de 4.000 de lumeni. Astfel, noul proiector oferă imagini clare fără să fie nevoie de reducerea iluminării ambientale, fiind ideal pentru sălile de ședință de dimensiuni medii. Cele două boxe de 10W încorporate sunt ideale pentru redarea prezentărilor având conținut audio. Acer P5515 include opțiuni avansate de corecție trapez atât pe verticală, cât și pe orizontală, de până la 30 de grade.

În plus, utilizatorii pot ajusta și colțurile proiecției pentru a adapta imaginea redată la spații asimetrice sau înclinate.