Acer lansează două noi notebook-uri de gaming

28.04.2017

Acer anunță lansarea noilor game de laptopuri de gaming Predator Helios 300 și Predator Triton 700. Disponibile cu opțiuni de ecran de la 15.6” la 17.3”, noile modele se remarcă prin design-ul specific categoriei, dimensiuni compacte și specificații de top. Echipate cu sistem de operare Windows 10, noile game promit performanțe sporite și tehnologii avansate, la prețuri mai accesibile ca niciodată.

La baza noului Predator Helios 300 se află o placă video NVIDIA® GeForce® GTX 1060 sau 1050Ti, împreună cu un procesor Intel Core i7 (7700HQ) sau i5 (7300HQ) din generația 7, pentru performanțe cu adevărat remarcabile. Întreaga putere de procesare este susținută de 16GB memorie DDR4 (ce poate fi crescută până la 32GB), un SSD SATA rapid și un HDD încăpător de 1TB.

Predator Helios 300 include și un port USB 3.1 Type-C, un port USB 3.0, două porturi USB 2.0 și o conexiune HDMI 2.0. Poate fi conectat wireless prin intermediul tehnologiei 2×2 802.11ac și include și un port Ethernet Gigabit, pentru cei care preferă o conexiune cu fir.

Creată pentru a fi un adevărat hub pentru divertisment, noua gamă de notebook-uri Predator Helios 300 este ideală atât pentru gaming, cât și pentru multimedia. Ecranele luminoase FullHD IPS de 15.6” sau 17.3” oferă imagini vibrante, în culori vii, iar tehnologia Dolby Audio™ Premium și Acer TrueHarmony™ oferă calitate audio ridicată și sunet bogat. Pentru sesiuni de gaming neîntrerupte, un sistem de răcire cu două ventilatoare AeroBlade™ 3D Fan, cu lame metalice ultra-subțiri, menține temperatura optimă și constantă a laptopului.

Predator Triton 700 este un notebook de gaming cu șasiu din aluminiu cu greutate de 2.6kg, display FHD IPS de 15.6” și specificații avansate, oferind echilibrul perfect între dimensiune și performanță, fără compromisuri în ceea ce privește sistemul de răcire sau fiabilitatea.

„Având la bază mult aplaudatul notebook de gaming Predator 21X, suntem mândri să anunțăm astăzi lansarea noului Predator Triton 700, un notebook incredibil de subțire, dar și foarte puternic”, declară Jerry Hou, Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business, Acer Inc. „Ventilatorul nostru AeroBlade 3D Fan cu lame metalice oferă performanțe termice superioare, care ne permit să împachetăm o putere de calcul masivă în interiorul acestui produs de dimensiuni reduse, fără a face niciun compromis”.

 

 

Citiți și despre: