Stiri: Finante

Contul curent al balanţei de plăţi 2023

Acord între Banca Comercială Feroviară şi APIA

29.08.2014

Banca Comercială Feroviară a semnat un protocol de colaborare cu Agenţia de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), privind acordarea de credite beneficiarilor Schemei de plată unică pe suprafață (SAPS)

Astfel, persoanele fizice și companiile care beneficiază de subvențiile APIA pot solicita băncii finanţări în lei pe baza scontării subvenţiilor, până la 90% din valoarea acestora.

Banca Comercială Feroviară mai oferă pentru persoanele fizice autorizate şi persoane juridice, Creditul Agrocredit care este un produs ce asigură finanţarea activităţii curente şi de investiţii, în sectorul agricol. Agrocredit este destinat finanţării necesităţilor de derulare a activităţii curente (plăţi furnizori materii prime, materiale, salarii, etc.) şi realizării de investiţii (utilaje agricole, echipamente specifice, vehicule).

Banca Comercială Feroviara S.A. a fost infiinţată în luna august a anului 2009, cu capital 100% privat românesc şi a devenit operaţională în luna noiembrie a aceluiaşi an.

La ora actuală banca deţine 15 unitaţi în 11 oraşe importante ale ţării şi oferă clienţilor săi, persoane fizice şi persoane juridice, o gamă completă de servicii financiar – bancare, în lei şi valută.