Stiri: IT&C

Acrom, desemnat Partenerul Anului de către McDonald’s IT Europa

04.12.2014

Furnizorul de servicii IT şi de integrare de sisteme, ACROM, a fost numit de către McDonald’s IT Europa drept Partenerul Anului. Titlul a fost acordat în cadrul unui eveniment desfășurat la Londra în octombrie. Astfel, McDonald’s IT Europa a recunoscut realizările deosebite ale ACROM, companie ce furnizează servicii pentru toate cele 38 de pieţe europene unde McDonald’s este prezentă.

„Compania ACROM a colaborat îndeaproape cu McDonald’s IT Europa şi cu reprezentanţii noştri din toate ţările europene unde suntem prezenţi, dovedind competenţe excelente şi o bună cunoaştere a ariei noastre de servicii. Îi apreciem pentru nivelul ridicat de expertiză şi calitate a serviciilor. Ca partener de încredere al McDonald’s, contribuţia şi suportul furnizat de ACROM în decursul anilor a determinat nominalizarea lor la multiple categorii, motiv pentru care sunt câştigătorii deplini ai premiului CIO Award 2014”, a spus Alen Anghel, director general ACROM.

Dintre cei peste 50 de furnizori și parteneri ai McDonald’s, ACROM a fost singura companie nominalizată simultan la mai multe categorii. Astfel, datorită implicării, expertizei, suportului profesionist și calității serviciilor oferite, compania a fost desemnată Partenerul Anului de către McDonald’s IT Europa, primind marele premiu – CIO Award 2014.

Parteneriatul dintre cele două companii include multiple proiecte de succes și servicii IT, precum networking și securitate, virtualizare, data management, design și arhitectură WLAN, integrare de aplicații complexe ale afacerii, și nu numai.

„Este cea mai importantă recunoaștere pe care compania ACROM a obţinut-o în piața internațională și care încununează mulți ani de parteneriat de succes cu McDonald’s IT Europa. Este apogeul activităţii noastre de până acum, dar, în același timp, este un nou punct de plecare spre o dezvoltare a ACROM în parametri superiori și la un alt nivel”, declară Alen Anghel.