Stiri: IT&C

Indicele BET AeRO

Cine sunt acţionarii companiei AllView?

10.01.2022

Acţionari AllView. Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Peticilă Florentin – Lucian, prin intermediul Visual Fan S.A, intră în acționariatul companiei Intervision Trading-Ro S.R.L.. În urma acestei tranzacții, Intervision Trading-Ro S.R.L. va fi controlată în comun de către Peticilă Florentin – Lucian și Ciobanu Dorin Marius.

Peticilă Florentin – Lucian este acționar majoritar al Visual Fan S.A., compania deținătoare a brandului AllView.

Acţionari AllView. Activitatea companiei Visual Fan

Visual Fan S.A. comercializeză în România următoarele produse:

  • laptopuri
  • tablete
  • televizoare
  • telefoanele mobile

Ciobanu Dorin Marius este administrator și asociat unic al Intervision Trading-Ro S.R.L., care este distribuitorul brandului AKAI în România. Intervision Trading-Ro S.R.L produce și comercializează următoarele produse: boxe portabile cu bluetooth, amplitunere, boxe hi-fi, sisteme audio, sisteme DJ, portabile audio, televizoare, suporturi TV, radio, car audio, espressoare.

Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

În urma analizei acestei concentrări economice, Consiliul Concurenței a constatat că operațiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau o parte substanțială a acesteia și că nu există îndolieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Citeşte şi Investigaţie lansată de Consiliul Concurenţei pe piaţa telecom