Slide

Stiri: Retail

Intesa Sanpaolo preia First Bank.

Pavăl Holding intră în acţionariatul companiilor Farmacia şi Bebetei

09.05.2022

Acţionariatul companiilor Farmacia şi Bebetei. Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Pavăl Holding SRL intră în acţionariatul companiilor Farmacia Tei SRL şi Bebetei Investments Group SRL. Această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei.

Farmacia Tei

Farmacia Tei desfășoară activităţi de comercializare cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice, prin intermediul a 6 farmacii fizice (5 în București și una în Constanța), precum și online.

Bebetei Investments

Bebetei Investments Group SRL desfășoară activităţi de comercializare cu amănuntul de produse de larg consum, cu predominanță produse de îngrijire personală și produse destinate copiilor. Această activitate se desfășoară prin intermediul a 5 magazine fizice (4 în București și unul în Constanța), precum și a unui magazin online. În plus, Bebetei deține în București și o drogherie.

Pavăl Holding S.R.L.

Pavăl Holding S.R.L. este societatea mamă a unui grup de companii care desfășoară activități în mai multe domenii, printre care:

  • comercializare cu amănuntul a articolelor de bricolaj
  • întreținere și reparare a autovehiculelor
  • dezvoltare imobiliară
  • închiriere și subînchiriere de bunuri proprii sau închiriate
  • fabricarea de cărămizi, țigle și alte produse pentru construcții, din argilă arsă.

Acţionariatul companiilor Farmacia şi Bebetei. Anunţul făcut de Consiliul Concurenţei

În conformitate cu prevederile Legii Concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Citeşte şi Viceroy Private Capital vrea să preia compania Dayco. Mesajul transmis de Consiliul Concurenţei