Stiri: Agricultura

Acțiune pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol

07.08.2015

Poliția Română desfășoară, în aceste zile, o acțiune pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol în 6 județe și în Delta Dunării. Peste 230 de polițiști acționează cu peste 100 de autospeciale și 13 ambarcațiuni pentru depistarea celor care încalcă legislația în domeniul piscicol.

În perioada 6 — 9 august, Direcția de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române coordonează o acțiune pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol pe raza județelor Brăila, Călărași, Constanța, Galați, Ialomița, Tulcea și în Delta Dunării.

La acțiune participă peste 230 de polițiști din cadrul Direcției de Ordine Publică, Direcției de Poliție Transporturi, Serviciului de Poliție ‘Delta Dunării’, secțiilor regionale de poliție transporturi Constanța și Galați, serviciilor de ordine publică și serviciilor rutiere din Călărași, Constanța, Ialomița, Brăila, Galați și Tulcea.

Activitățile se desfășoară pentru prevenirea și combaterea braconajului piscicol, a transportului ilegal și a comercializării ilegale a peștelui și produselor din pește.

Polițiștii vor acționa cu peste 100 de autoturisme și 13 ambarcațiuni, atât pe apă, cât și pe uscat, în locurile de debarcare și comercializare a peștelui și a produselor din pește, pe arterele rutiere și punctele de tranzit.