Stiri: Companii

Rezultate 2Performant trimestrul trei 2021.

2Performant, decizie importantă pentru acţionari

05.10.2021

Acţiuni 2Performant. În data de 29 octombrie compania de tehnologie 2Performant, liderul pieței de marketing afiliat din România, listată pe piața AeRO a BVB (simbol bursier 2P), va acorda acțiuni gratuite pentru acționarii companiei înregistrați la data de 28 octombrie.

Acţiuni 2Performant. Majorarea capitalului

Acordarea de acțiuni gratuite este realizată după finalizarea operațiunii de majorare de capital social prin aport în numerar pe care compania a derulat-o anul acesta pe Bursa de Valori București și în urma căreia a ridicat un capital în valoare de peste 5,3 milioane de lei. Astfel, și investitorii care au participat la majorarea de capital vor beneficia de acțiuni gratuite.

2Performant va acorda 4 acțiuni gratuite la 1 deținută, printr-o majorare a capitalului social în valoare de 495.970,4 lei, aferent unui număr de 4.959.704 acțiuni noi cu valoare nominală de 0,1 lei/ acțiune.

Decizia a fost votată în AGA

Decizia a fost votată în cadrul Adunării Generale a Acționarilor din 23 aprilie, când acționarii au aprobat repartizarea profitului net al companiei aferent anului trecut prin capitalizare și utilizare pentru acordarea de acțiuni către acționari.

Totodată, 2Performant are în plan să acorde acțiuni gratuite și în anii următori, ca parte din strategia sa de implementare a celor mai bune practici din piața de capital locală.

Citeşte şi Cifra de afaceri 2Performant, creștere de 17% semestrul I din 2021