Stiri: IT&C

Acțiunile AROBS Transilvania Software

Acțiunile AROBS Transilvania Software se transferă pe Piața Reglementată

18.09.2023

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 11 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2900

Acțiunile AROBS Transilvania Software. Bursa de Valori București (BVB) a anunțat că luni, 25 septembrie, AROBS Transilvania Software, companie prezentă pe piața de capital din 2021, se listează pe Piața Reglementată a bursei, ca urmare a transferului de pe piața AeRO, segmentul de acțiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București.

Este a patra companie listată la Bursa de Valori București care trece de pe piața AeRO pe Piața Reglementată, după Safetech Innovations (SAFE) – în luna februarie a acestui an, Chimcomplex Borzești (CRC) – în ianuarie 2022 și Bittnet Systems (BNET) – în iunie 2020.

Ultima zi de tranzacționare a acțiunilor AROBS Transilvania Software pe piața AeRO, sub simbolul bursier AROBS, este 20 septembrie. În data de 22 septembrie va fi realizată decontarea ultimelor tranzacții cu acțiunile companiei pe piața AeRO. Acțiunile AROBS Transilvania Software vor intra la tranzacționare pe 25 septembrie, pe Piața Reglementată, sub simbolul bursier, AROBS.

Acțiunile AROBS Transilvania Software. Prețul de referință

Prețul de referință din 25 septembrie pentru AROBS va fi prețul de închidere din ultima ședință de tranzacționare a acestuia în cadrul SMT – piața AeRO, conform precizărilor referitoare la transferul acțiunilor emitentului AROBS Transilvania Software de pe SMT pe Piața Reglementată a bursei.

Transferul acțiunilor AROBS Transilvania Software pe Piața Reglementată a fost realizat cu sprijinul BT Capital Partners.

Citește și 10 noi companii listate la BVB intră în indicii MSCI