Stiri: IT&C

Indicii bursieri românești au avut evoluții ascendente pe termen lung

Acțiunile BENTO intră la tranzacționare la BVB

14.03.2022

Acțiunile BENTO intră la tranzacționare pe Sistemul Multilateral de Tranzacționare pe data de 16 martie 2022. Bursa de Valori București (BVB) informează că miercuri, 16 martie, intră la tranzacționare acțiunile 2B Intelligent Soft pe piața AeRO, segmentul de acțiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacționare.

Simbolul bursier BENTO

Acțiunile companiei se vor tranzacționa sub simbolul bursier BENTO. 2B Intelligent Soft este o companie antreprenorială românească, fondată în 2004, cunoscută în piață sub numele Bento – Intellectually Curious și specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software și furnizarea de servicii de infrastructură IT și Cloud.

Acțiunile BENTO. Plasament privat

2B Intelligent Soft a derulat în 25 noiembrie 2021 un plasament privat de vânzare de acțiuni, în cadrul căruia au participat 103 de investitori, dintre care 11 investitori calificați și 92 de retail.

Valoarea acțiunilor vândute în cadrul plasamentului a fost de 12,5 milioane lei. Compania a vândut un număr de 400.000 acțiuni noi și 497.633 acțiuni existente la un preț de 14 lei/acțiune.

Suma atrasă de companie aferentă vânzării de acțiuni noi va fi folosită pentru susținerea planurilor de dezvoltare ale companiei. Capitalizarea anticipată a companiei este de 61,6 milioane de lei. Plasamentul privat și listarea acțiunilor au fost realizate cu sprijinul TradeVille.

Echipa 2B Intelligent Soft va suna pe 16 martie clopoțelul Bursei de Valori București.

Citeşte şi Grup Șerban Holding urmărește atragerea de investiții prin listarea la Bursă