Slide

Stiri: IT&C

Evoluție BVB februarie 2023

Acțiunile Chromosome Dynamics intră la tranzacționare la BVB

05.05.2022

Acțiunile Chromosome Dynamics. Bursa de Valori București (BVB) a anunţat că astăzi, 5 mai, intră la tranzacționare acțiunile Chromosome Dynamics pe piața AeRO, segmentul de acțiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacționare. Acțiunile companiei se vor tranzacționa sub simbolul bursier CHRD.

Chromosome Dynamics este o afacere integrată de dezvoltare și cercetare în agribusiness centrată pe soluții inovatoare de IT și inteligență artificială. Compania a fost fondată în anul 2020.

Acțiunile Chromosome Dynamics. Plasament privat

Chromosome Dynamics a derulat în perioada 27 septembrie – 1 octombrie 2021 un plasament privat de vânzare de acțiuni noi. La acest plasament au participat 60 de investitori.

Compania a atras de la investitori suma de 3,35 milioane de lei, în urma vânzării a 111.929 acțiuni noi la un preț de 30 de lei/acțiune.

Planurile de dezvoltare

Fondurile sunt destinate susținerii planurilor de dezvoltare software-hardware ale companiei, pentru promovare și marketing, servicii IT, extinderea spațiilor de birouri și pentru asigurarea cheltuielilor cu resursele umane. Capitalizarea anticipată a companiei este de 18,3 milioane de lei. Plasamentul privat și listarea acțiunilor au fost realizate cu sprijinul Goldring.

Citeşte şi Evoluţie BVB ianuarie – martie 2022. Valoarea tranzacţiilor a depăşit 1 miliard de euro