Stiri: IT&C

Actiunile GoCab Software,

Acțiunile GoCab Software intră la tranzacționare la BVB

09.12.2021

Acțiunile GoCab Software intră la tranzacționare pe 9 decembrie 2021. Bursa de Valori București (BVB) a anunţat că joi acțiunile GoCab Software, companie ce operează o suită de aplicaţii utilizate în serviciul de taximetrie fiind prima şi singura aplicaţie de tip ride hailing dedicată exclusiv taximetriştilor intră la tranzacționare pe piața AeRO, segmentul de acțiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacționare al bursei.

Acțiunile se vor tranzacționa sub simbolul bursier CAB.

Plasament privat

Plasamentul privat aferent majorării de capital social s-a derulat în luna august 2021 cu participarea a 65 de persoane, fizice și juridice. În cadrul plasamentului au fost subscrise 17,278,220 de acțiuni cu un preț de subscriere de 0,43 lei, compania reușind să atragă aproximativ 7,4 milioane de lei de la investitori.

Acțiunile GoCab Software. Ce avantaje oferă aplicaţia?

Aplicația GoCab permite pasagerilor să comande online un taxi din orice oraș al țării. Aceasta afișează prețul viitoarei călătorii și permite plata cu cardul direct în aplicație, cu cardul fizic, cash sau prin voucherele oferite gratuit de dezvoltatorii aplicației.

Călătoriile sunt urmărite prin GPS. Aplicația a fost lansată în mai 2020.

Citeşte şi Evoluţie BVB ianuarie – octombrie 2021. Au fost accesate finanţări de peste 1,5 miliarde euro