Stiri: Constructii

Rezultate BVB octombrie 2022

Acțiunile Sipex Company intră la tranzacţionare, la BVB

02.06.2022

Acțiunile Sipex Company. Bursa de Valori București (BVB) a anunţat că vineri, 3 iunie, intră la tranzacționare acțiunile Sipex Company pe piața AeRO, segmentul de acțiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacționare al bursei. Acțiunile companiei se vor tranzacționa sub simbolul bursier SPX.

Compania are aproape 300 de angajaţi

Sipex a fost fondată în anul 1997 și activează în domeniul distribuției materialelor și finisajelor pentru construcții. Compania, cu aproape 300 de angajați, beneficiază de reprezentare și distribuție la nivel național prin rețeaua de 12 centre logistice din diferite regiuni ale țării, funcționând că puncte de lucru și de desfacere.

Acțiunile Sipex Company. Plasament privat

Sipex a derulat în data de 24.02.2022 un plasament privat de acțiuni, în cadrul căruia au participat 53 de investitori, din care 37 de persoane fizice și 16 persoane juridice.

Compania a emis un număr de 16.595.656 acțiuni ordinare în cadrul operațiunii de majorare de capital, cu o valoare nominală de 0,10 lei/acțiune, la un preț de subscriere de 0,64 de lei/acțiune.

Sipex a atras de la investitori suma de 10,6 milioane lei. Capitalizarea anticipată a companiei înainte de listare este de 170,6 milioane lei. Plasamentul privat și listarea acțiunilor au fost realizate cu sprijinul BRK Financial Group.

Citeşte şi Ce trebuie să știm despre tranzacționarea petrolului la bursă?