Stiri: Constructii

Adama a finalizat ansamblul rezidenţial Copou Bellevue

09.09.2014

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: expecting ';' in Entity, line: 9 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Dezvoltatorul imobiliar Adama, deţinut de IMMOFINANZ Group, a finalizat lucrărilor la ultima etapă de dezvoltare din ansamblul rezidenţial Copou Bellevue din Iaşi, precum şi vânzarea a 75% din apartamente încă din faza de construcţie.

Procesul de vânzare a fost demarat în luna martie a acestui an şi, într-un interval de numai 6 luni, trei sferturi din apartamentele recent realizate au fost deja vândute.

Copou Bellevue numără în prezent un total de 170 de unităţi premium, amplasate în patru clădiri diferite.

Ultima fază de dezvoltare cuprinde o construcţie de 5 etaje şi 50 de unităţi, investiţia totală pentru această etapă fiind de 1,7 milioane euro.  Construcţia recent încheiată a fost demarată în luna noiembrie 2013, iar livrarea se realizează la termen, respectând calendarul iniţial al dezvoltatorului.

“Analizând evoluţia locală din ultimele 12 luni, este evident că decizia de a relua dezvoltarea în Iaşi s-a dovedit a fi o strategie câştigătoare. Adama a dovedit astfel încă o dată că este un dezvoltator serios, de încredere şi suntem mândri să confirmăm faptul că ultima etapă din Copou Bellevue respectă standardele înalte de calitate pe care compania îşi doreşte să le impună în piaţă”, declară Laszlo Csiki, CEO Adama Group.

Copou Bellevue este situat într-o zonă deluroasă a cartierului Copou, la numai 10 minute distanţă de centrul oraşului şi având în imediata apropiere cele mai importante două universităţi din Iaşi, Parcurile Copou şi Expoziţiei, Grădina Botanică, centre culturale şi muzee şi excelente opţiuni de petrecere a timpului liber, precum restaurante, cafenele sau baruri.

“Ultima etapă din Copou Bellevue a fost realizată încă din proiectare exclusiv în actualele condiţii de piaţă. Am menţinut standardul premium al proiectului şi l-am adaptat în ceea ce priveşte suprafeţele şi preţurile, conform cerinţelor pieţei. De aceea, suntem încântaţi să anunţăm că obiectivele noastre de vânzări pentru faza de construcţie au fost depăşite considerabil pe o piaţă care se află încă în căutarea unui ritm constant”, declară Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

Finalizarea construcţiei din Copou Bellevue este a treia livrare de proiect realizată de Adama post-criză, după ce în toamna anului trecut au fost livrate ale două noi faze de dezvoltare în Bucureşti – Edenia Titan II şi Evocasa Optima II, 210 unităţi nou-construite, implicând o investiţie totală de 14,1 milioane euro.