Stiri: Constructii

Adama a vândut toate locuinţele din Copou Bellevue din Iași

24.09.2015

Luna septembrie a adus o dublă reușită pentru ansamblul rezidențial Copou Bellevue din Iași, deținut de dezvoltatorul imobiliar Adama. Compania a reuşit să vândă ultimele apartamente disponibile în cadrul celei de-a treia faze de dezvoltare și a obţinut distincția Highly Commended, la etapa europeană a competiţii International Property Awards.

Astfel, dacă în septembrie 2014, lucrările de construcție pentru ultima fază de dezvoltare din Copou Bellevue au fost finalizate, ansamblul rezidențial începe toamna cu epuizarea stocului de locuinţe. În plus, proiectul s-a bucurat de un succes extrem de mare, 75% dintre unități fiind vândute încă din faza de construcție.

Copou Bellevue deţine 170 de locuințe premium, amplasate în patru clădiri. Ultima fază de dezvoltare a cuprins un bloc de 5 etaje şi 50 de unităţi, investiţia totală pentru această etapă ridicându-se de 1,7 milioane euro, alocată exclusiv din fondurile companiei.

„Inclusiv cu această ocazie – epuizarea stocului de apartamente -, Copou Bellevue demonstrează că în piață există disponibilitate de absorbție a proiectelor noi dacă sunt construite la un anumit standard de calitate și respectând îndeaproape dorințele clienților locali. Copou Bellevue este unul din primele proiecte care a dat tonul unui trend dispărut în criză – achiziționarea locuinței din faza de construcție”, declară Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.