Slide

Stiri: Constructii

Adama, numit dezvoltatorul rezidențial al anului

05.12.2014

Dezvoltatorul imobiliar Adama a fost desemnat „Residential Developer of the Year” în anul 2014 de prestigioasa publicație regională de real estate CIJ Journal, în cadrul competiției anuale CIJ Awards. Acesta este al doilea an consecutiv în care compania obține acest titlu, iar premiul reprezintă o confirmare a nivelului de calitate și profesionalism pe care Adama își dorește să le impună pe piața rezidențială din ţara noastră și pe care le respectă cu strictețe la fiecare din ansamblurile dezvoltate.

Managerii principalelor departamente operaţionale din cadrul Adama au reprezentat compania la gala de premiere CIJ Awards, desfășurată ieri. În cadrul evenimentului, au fost premiați cei mai buni jucători ai pieței imobiliare, de la dezvoltatori, constructori, arhitecți, manageri de proiect, la case de avocatură din sectorul rezidențial, office, retail și industrial.

”Premiul câștigat acum de Adama vine ca o încununare a unui parcurs tot mai bun al companiei în ultimele 12-18 luni. Ne aflăm pe un trend ascendent, iar confirmarea aceasta pozitivă o primim și din piață. Investițiile din ultimii doi ani, apartamentele livrate și nivelul în creștere al vânzărilor, alături de premiul obținut acum ne dau un impuls pentru un 2015 promițător”, a declarat Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

Compania este prezentă pe piaţa locală din anul 2004, iar datorită experienței acumulate și a unei bune cunoașteri a pieței, compania a reluat în 2012 dezvoltările imobiliare post-criză, investind în ultimii doi ani circa 16 milioane de euro, alocate exclusiv din fondurile companiei, și livrând 260 de unități noi în București și Iași.

Pentru Adama, anul 2014 a marcat livrarea ultimei etape de dezvoltare din cadrul Copou Bellevue din Iași: 50 de unități premium amplasate într-o zonă exclusivistă, pe Dealul Copoului, în urma investiții de 1,7 milioane euro.

Compania, parte a grupului Immofinanz, beneficiază de un portofoliu extins de terenuri şi își va concentra dezvoltările pe termen mediu în București.