Adela Smeu, noul CEO Brico Depôt România

30.05.2017

Kingfisher, proprietarul Brico Depôt România, a anunţat că Adela Smeu a fost numită CEO al retailerului. Aceasta îi succede lui Christian Mazauric ce va prelua funcția de CEO B&Q UK & Irlanda, din cadrul Kingfisher plc.

Adela Smeu este, la ora actuală, Director Financiar în cadrul Brico Depôt România, și s-a alăturat companiei în urmă cu doi ani, iar timp de 8 ani a fost Director Financiar în cadrul OBI Group. De asemenea, în trecut, Adela a deținut funcții la United Technology Corporation Paris și PwC România.

„Mi-a plăcut foarte mult timpul petrecut în România și sunt mândru de realizările pe care împreună cu echipa le-am adus în cei doi ani de la preluarea mandatului. Sunt încrezător că Adela este alegerea potrivită pentru a dezvolta compania împreună cu echipa excelentă pe care o avem aici” a declarat Christian Mazauric.

Christian Mazauric s-a alăturat grupului Kingfisher în urmă cu 16 ani și a deținut funcții de conducere în departamentele financiare și operațiuni din Franța, Marea Britanie și România, inclusiv Director Financiar al Castorama Franța, Director Financiar al B&Q și, cel mai recent, CEO al Brico Depôt România.

Adela Smeu va prelua noua funcție începând cu 1 iulie.

„Vom continua consolidarea companiei Brico Depôt pe piața din România și ne dorim să fim și mai aproape de clienți pentru a le oferi constant cele mai bune soluții pentru amenajarea și renovarea locuinței”, a afirmat Adela Smeu.

 

 

Citiți și despre: