Stiri: Sanatate

ADM Farm are un nou director general

12.08.2014

ADM Farm a anunţat numirea lui Adrian Samson în funcția de director general începând cu luna august a acestui an. El deţine o experiență vastă în management, marketing și consultanță de afaceri, acumulată în poziții cheie precum cea de Country Head al Sandoz România, General Manager al GSK Consumer Healthcare, Marketing Director pentru Coty Cosmetics.

De-a lungul parcursului său profesional a implementat cu success programe complexe de transformare și dezvoltare a afacerilor.

“Bogata experiență a domnului Samson pe piața farmaceutică românească, precum și calitățile și abilitățile sale, vin să completeze viziunea și dorința noastră, a acționarilor, de a consolida poziția companiei ADM Farm în topul jucătorilor stabili cu o afacere sustenabilă. Întreaga echipă ADM Farm a investit energie, pasiune și efort susținut pentru a atinge nivelul de performanță și aprecierea partenerilor de afaceri, recunoscute în cei 16 ani de activitate în piață. Vrem să construim mai departe pe această bază și în acest sens, Adrian Samson va avea tot sprijinul acționarilor ADM Farm pentru implementarea tuturor programelor și proiectelor ce vin să întărească poziția companiei pe termen lung“, a declarat Elena Pop, CEO al ADM Farm Group.

Adrian Samson, Director General ADM Farm, a afirmat că piaţa în care compania operează este în continuă schimbare, oferind destule oportunități dar și multe provocări.

“Pentru a face față cu succes avem nevoie de o companie de distribuție modernă, eficientă și cu un model de business adaptat la condițiile pieței. Menținerea unei balanțe optime între creștere, profitabilitate și cash flow este foarte important pentru noi. ADM Farm este o companie cu tradiție îndelungată în industrie, recunoscută pentru că a fost mereu aproape de clienți, cu o abordare customizată la situația și nevoile lor. Cred că această apropiere față de clienții, sufletul echipei și o abordare sustenabilă a afacerii vor fi vectorii care ne vor duce în topul celor mai respectate companii din piață”, a spus acesta.