Stiri: Social

Admitere masterat 2021 Universitatea de Vest din Timisoara

Admitere masterat 2021 Universitatea de Vest din Timişoara: Anunţ important

23.07.2021

Admitere masterat 2021 Universitatea de Vest din Timişoara. Cei mai buni absolvenţi ai studiilor de licenţă sunt încurajaţi să opteze pentru studiile de masterat de la Universitatea de Vest din Timişoara (UVT).

„A devenit deja o tradiţie ca şefii de promoţie ai celor mai bune licee şi colegii din principalul bazin de selecţie a universităţii, respectiv jumătatea de vest a ţării, să primească o scrisoare de invitaţie din partea rectorului UVT şi, în cazul în care aleg să devină studenţi la universitatea noastră, să beneficieze de un pachet special de facilităţi, printre care şi scutirea taxelor de înscriere şi înmatriculare”, anunţă reprezentanţii UVT.

Admitere masterat 2021 Universitatea de Vest din Timişoara. Şefii de promoţie

Începând din acest an, şi şefii de promoţie ai programelor de studii universitare de licenţă derulate de Universitatea de Vest din Timişoara (UVT) sunt scutiţi de taxele de înscriere şi de înmatriculare aferente procesului de admitere la studiile de masterat, fiind astfel încurajaţi să îşi continue parcursul educaţional la cea mai importantă instituţie de învăţământ superior din regiunea de Vest a României. Prin această măsură, Universitatea îşi arată atât aprecierea faţă de rezultatele deosebite obţinute de proprii absolvenţi, dar şi susţinerea pentru aceştia în procesul educaţional.

Rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Gabriel Pirtea: „Nu e puţin lucru să închei studiile universitare de licenţă ca şef de promoţie, acest rezultat venind să confirme eforturile şi reuşitele de pe parcursul anilor de studii, realizate prin tenacitate, inspiraţie şi talent, conducând la obţinerea celei mai bune note generale de absolvire din promoţia unei facultăţi. Pentru că apreciem personalităţile acestor tineri valoroşi, am decis să oferim scutirea de taxele prevăzute în procesul de admitere la studiile universitare de masterat pentru cei care au absolvit ciclul de licenţă ca şefi de promoţie la programele de studii ale celor 11 facultăţi din UVT, o motivaţie suplimentară pentru a-şi continua pregătirea universitară în comunitatea noastră.”

Burse

Studenţii UVT, atât la ciclul de studii universitare de licenţă, cât şi la ciclul de studii universitare de masterat, pot beneficia de un pachet variat de burse, atât care încurajează performanţa academică, cât şi de sprijin social, precum şi de alte facilităţi şi oportunităţi de dezvoltare – cum ar fi mobilităţi internaţionale de studii sau de practică, inclusiv prin Alianţa Universitară UNITA din care UVT face parte.

Procesul de înscriere pentru studiile universitare de masterat este încă deschis la majoritatea facultăţilor UVT, toate informaţiile fiind disponibile pe site-ul admitere.uvt.ro.

Citeşte şi Admitere UMF Carol Davila 2021: Record de candidaţi înscrişi