Stiri: Social

Procedura de efectuare a stagiului pentru absolvenți

Admitere Universitatea Transilvania din Braşov 2022: Câte locuri sunt disponibile în sesiunea de toamnă?

30.08.2022

Admitere toamnă Universitatea Transilvania din Braşov 2022. Înscrierile la Universitatea Transilvania din Braşov, pentru a doua sesiune de admitere sunt deschise până în 10 septembrie, ora 13,00, cu excepţia masteratelor de la Facultatea de Medicină la care perioada de înscriere este până în 18 septembrie, ora 13,00.

Peste 2.000 de locuri

Peste 2.000 de locuri la programele de licenţă şi alte aproape 2.000 de locuri la masterat sunt disponibile pentru sesiunea din toamnă.

Ca o noutate pentru această sesiune, la Universitatea Transilvania din Braşov sunt disponibile două programe noi de masterat, la Facultatea de Construcţii şi un nou domeniu de doctorat – Sociologie.

Admitere toamnă Universitatea Transilvania din Braşov 2022. Un nou domeniu de doctorat

Noul domeniu de doctorat – Sociologie, se adaugă celor 18 domenii deja existente la Universitatea Transilvania din Braşov.

Astfel, începând cu noul an universitar pentru acest domeniu sunt patru îndrumători de doctorat, care abordează teme precum capitalul uman în context organizaţional, inovarea metodelor şi tehnicilor de cercetare, dezvoltarea comunitară sau evoluţia fenomenului religiozităţii în diverse contexte.

Programe de masterat

„Hazarduri naturale şi evaluarea riscului în inginerie civilă” este unul dintre programele de masterat care vor începe din această toamnă la Facultatea de Construcţii. Programul de masterat este special conceput atât pentru cei care activează deja în domenii conexe dezastrelor naturale, a evaluării riscurilor provenite din hazarduri naturale, dar şi pentru absolvenţii unor domenii de licenţă precum ingineria civilă, protecţia mediului etc. Limba de predare este engleza, sunt disponibile 6 locuri finanţate de la buget şi alte 9 locuri cu taxă.

Management de proiect în regenerare urbană

Primul masterat din România specializat în Management de proiect în regenerare urbană va începe din acest an universitar în Braşov

„Management de proiect în regenerarea urbană” este cel de-al doilea program de masterat care va începe din toamnă la Facultatea de Construcţii, şi care este dezvoltat în parteneriat cu Nhood România – dezvoltatorul şi administratorul celui mai amplu proiect de regenerare urbană din România – Cartier Coresi. În cadrul acestui masterat, studenţii vor fi pregătiţi atât de cadre didactice din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov, de profesori invitaţi de la universităţi de prestigiu din Europa, dar şi de specialişti din cadrul grupului Nhood.

Masteratul este singurul program din ţară care cuprinde o gamă largă de domenii, precum: management de proiect, inginerie civilă, regenerare urbană, investiţii imobiliare, politici publice, comunicare de proiect, management de echipă, planificare strategică şi implicaţiile sociale, economice, politice şi administrative ale unui proiect de regenerare urbană, şi multe altele.

Admitere toamnă Universitatea Transilvania din Braşov 2022. Formulă modulară şi flexibilă

Cursurile vor fi organizate în formulă modulară, flexibilă, masteranzii având posibilitatea de a face stagii de practică într-un mediu de business internaţional.

Dezvoltarea acestui masterat vine în urma necesităţii de formare a specialiştilor într-un domeniu care îşi propune să schimbe faţa oraşelor, să dea o nouă viaţă cartierelor şi o nouă utilitate zonelor industriale.

Limba de predare este engleza, sunt disponibile 6 locuri finanţate de la buget şi alte 9 locuri cu taxă.

Citește și Cum îţi pregăteşti copilul pentru prima zi de școală?