Stiri: Social

Admitere Universitatea Bucuresti 2019

Admitere Universitatea din București 2019: 7.600 de locuri la buget

28.05.2019

Admitere Universitatea din București 2019. Universitatea din București propune candidaților la admiterea 2019 la licență, master și doctorat peste 7.600 de locuri la buget. La acestea de adaugă cazarea și accesul gratuit în spațiul Grădinii Botanice „Dimitrie Brândză” pentru candidații la admiterea 2019.

Universitatea din București pune la dispoziția absolvenților de liceu, licență și master, la admiterea din acest an, un număr de peste 7.600 de locuri la buget.

Admitere Universitatea din București 2019. Licență și master

Pentru programele de licență și master, concursul de admitere la facultățile Universității din București se desfășoară în perioada 8-30 iulie 2019, iar data limită de afișare a rezultatelor este 30 iulie 2019. În schimb, pentru programele de doctorat, perioada este cuprinsă între 2 și 20 septembrie 2019.

Fiecare facultate are propriul calendar de admitere, cuprins în perioada mai sus-menționată. Datele pot fi consultate de toți cei interesați pe website-urile facultăților.

Pentru studiile universitare de licență, Universitatea din București propune un număr de 4.350 de locuri bugetate, în timp ce pentru candidații la studii universitare de master, Universitatea din București propune un număr de 2.950 de locuri bugetate.

Admitere Universitatea din București 2019. Doctorat

Pentru cei care doresc să candideze la una dintre școlile doctorale, Universitatea din București propune un număr de 300 de locuri bugetate, dintre care 150 cu bursă.

Admitere Universitatea din București 2019. Cazare gratuită

Pentru a veni în sprijinul candidaților, Universitatea din București oferă cazare gratuită în căminul „Leu C”, în limita locurilor disponibile, pentru 3 nopți. Cazarea va fi posibilă în baza prezentării, la administrația căminului, a legitimației de concurs și a actului de identitate.

În plus, candidații la admiterea 2019 la Universitatea din București, beneficiază și de acces gratuit în spațiul Grădinii Botanice „Dimitrie Brândză”. De această facilitate se pot bucura alături de alte trei persoane. Grădina Botanică a Universității din București poate fi vizitată gratuit în perioada 8-30 iulie 2019. Accesul se face pe baza legitimației de participant la concursul de admitere la Universitatea din București.

Citește și Digitalizarea în sectorul construcțiilor: România, cu mult în urma statelor UE