Stiri: Constructii

Adora Urban Village ajunge la o rată de ocupare de peste 50%

29.09.2014

Proiectul rezidenţial din sud-vestul Capitalei, Adora Urban Village, a atins o rată de ocupare de peste 50%. Astfel, peste 40 din cele 75 de apartamente ale complexului rezidenţial au fost deja vândute, ceea ce face Adora un proiect de succes pentru investitorul său, fondul de investiţii britanic Patron Capital, cu active de mai multe miliarde de euro.

În plus, revirimentul vânzărilor în ultima perioadă indică o tendinţă puternică de creştere a interesului faţă de jumătatea de sud a Capitalui, aflată în plină dezvoltare.

“Vânzările au crescut puternic în urma adaptării preţurilor la puterea de cumpărare, respectiv a introducerii ratelor la dezvoltator pentru acei clienţi care nu se încadrează sau nu doresc accesarea unui credit bancar. Jumătatea de sud a Capitalei oferă o alternativă eficientă, din punct de vedere al raportului calitate/preţ şi disponibilitate a locuinţelor, pentru tot mai mulţi cumpărători şi aici intervenim noi în discuţie”, a afirmat Anca Dumitrescu, director de vânzări al Adora Urban Village.

Adora Urban Village este un ansamblu rezidențial situat în Sud-Vestul Bucureștiului, care cupride în planul său 12 blocuri, dintre care au fost construite primele două cu un total de 75 de apartamente.

Nivelul actual al vânzărilor permite continuarea dezvoltării complexului în etapa a doua, care implică înălţarea a încă două blocuri cu 75 apartamente.

La finalizare, Adora Urban Village va avea în total 548 de apartamente, realizate în urma unei investiții de aproape 35 de milioane de euro.