Stiri: Constructii

Adora Urban Village are un nou director de vânzări

03.09.2014

Proiectul rezidențial Adora Urban Village are începând cu această lună un nou director de vânzări. Anca Dumitrescu a preluat această funcţie din cadrul Adora Urban Village și al viitorului proiect rezidențial din Pipera, ambele dezvoltate de compania Tagor.

Ea deţine peste opt ani de experiență în domeniul imobiliar şi vine cu o abordare proaspătă privind perspectivele Adora Urban Village, atragând astfel noi segmente de clienți.

Înainte de a se alătura proiectului Adora, Anca Dumitrescu a lucrat pentru West Park (Rom – Canada Group, parte a BSG Investments) și CB Richard Ellis.

“Sarcina sa este să crească numărul vânzărilor pentru Adora Urban Village și să pregătească viitorul proiect rezidențial din Pipera pentru comunicarea cu clienţii. Anca are o experienţă bogată în consultanță strategică, strategie de politică a prețului, respectiv strategie de brand și comunicare, managementul echipei de vânzări și leadership”, au spus reprezentanţii Tagor, într-un comunicat de presă.

Adora Urban Village este un proiect rezidențial în Sud-Vestul Bucureștiului, care cupride în planul său 12 blocuri, dintre care au fost construite primele două cu un total de 75 de apartamente.

La finalizare, proiectul va avea în total 548 de apartamente, realizate în urma unei investiții de aproape 35 de milioane de euro.