Stiri: Logistica

Aeroportul "Avram Iancu" din Cluj-Napoca

Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, premiat în cadrul evenimentului Air Transport Awards 2021

06.09.2021

Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca a fost premiat la Air Transport Awards 2021, eveniment care a avut loc la Atena. Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj a obţinut distincţia ATN Corporate Award.

Ceremonia a avut loc vineri la Atena, odată cu Summer Aviation Forum 2021, eveniment la care au participat lideri din industria transporturilor aeriene.

Premiile Air Transport 2021 au fost organizate de:

  • Hermes – Air Transport Organisation
  • ATN – Air Transport News
  • ALA – America Latina Aeronoticias

În cadrul ceremoniei Air Transport Awards 2021, alături de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca au mai obţinut distincţii personalităţi, organizaţii şi companii prestigioase din aviaţie.

Aeroportul „Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Ce spune directorul general al Aeroportului?

„Suntem deosebit de onoraţi pentru distincţia acordată Aeroportului Internaţional Cluj cu ocazia Premiilor Air Transport 2021. Efortul aeroportului clujean de recuperare a traficului, în august 2021 am ajuns la 80% din numărul de pasageri înregistraţi în august 2019, şi gestionarea cu succes a activităţii în perioada unei crize fără precedent pe plan mondial sunt apreciate la nivel internaţional. Dedicăm acest premiu angajaţilor aeroportului pentru efortul, devotamentul şi profesionalismul pe care le-au dovedit în această perioadă”, a declarat directorul general al Aeroportului Internaţional „Avram Iancu”, David Ciceo.

Anunţul făcut de preşedintele Air Transport Awards 2021

Preşedintele Air Transport Awards 2021, dr. Kostas Iatrou, a apreciat activitatea câştigătorilor.

„Aş dori să felicit câştigătorii. Aceste personalităţi, organizaţii şi companii au reuşit să facă faţă cu succes celei mai grave crize cu care s-a confruntat aviaţia vreodată. Să ai succes în aceste vremuri dificile este mai important şi mai dificil ca oricând şi, astfel, aceste personalităţi, organizaţii şi companii şi-au dovedit fără îndoială abilităţile excepţionale de leadership”, a afirmat preşedintele Air Transport Awards 2021, dr. Kostas Iatrou.

Citeşte şi Aeroportul Internaţional Timişoara se extinde. Ce valoare are investiţia alocată?