Stiri: Stiri

Afaceri de 11 milione euro în 2013, la Romexpo

16.12.2013

Cifra de afaceri a Romexpo a ajuns anul acesta la aproape 11 milioane de euro, în creștere față de nivelul de anul trecut. În 2013, la Romexpo au fost organizate 40 de târguri și expoziții proprii, 18 târguri și evenimente organizate de către parteneri, 390 de seminarii, conferințe, workshop-uri și congrese, 3 evenimente pentru publicul larg, 5 concerte și un festival de muzică, potrivit datelor transmise de către companiei.

”Anul 2013 a însemnat pentru Romexpo reunirea celor mai importante târguri și evenimente din domenii de interes, în cadrul cărora atât specialiștii cât și publicul larg au putut să construiască o privire de ansamblu asupra ariilor economice cărora s-au adresat”, au declarat reprezentanții companiei.

Domeniile târgurilor și expozițiilor au fost dintre cele mai diverse, de la turism, construcții, amenajări interioare, industrie, mobilier, echipament militar, cosmetice și modă, agricultura, industria alimentară, până la medicină și multe altele.

Anul acesta, au mai fost înregistrate 4.500 de participări ale companiilor la evenimentele organizate, iar târgurile au fost vizitate de 500.000 de persoane.

”Suntem bucuroși că am putut oferi publicului manifestări expoziționale de calitate dar și evenimente și spectacole importante. Ceea ce putem spune încă de pe acum este că și anul 2014 va fi unul bogat în evenimente complete și complexe desfășurate în cadrul Romexpo” a declarat, director general Romexpo S.A.

În acest an, compania a trecut printr-un întreg proces de eficientizare a activităților, lucru ce s-a concretizat în o mai bună gestionare a costurilor de funcționare (electricitate, apa etc.) dar și adoptarea de tehnologii verzi.

De asemenea, s-a inițiat specializarea personalului prin participarea la cursuri de formare profesională.

Pentru anul viitor, Romexpo intenționează să îmbunătățească baza material, precum și noi eveniment. Un exemplu în acest sens este prima ediție a Romanian Nautic Expo – Expoziția internațională de ambarcațiuni de agrement, sportive și de pescuit, echipamente și accesorii.

În plus,  vor fi continuate modernizările pavilioanelor expoziționale existențe și va fi continuată construcția pavilioanelor expoziționale începute.