Stiri: Stiri

Afaceri de 15,5 milioane euro pentru MedLife, în trimestrul 3

28.11.2013

Furnizorul de servicii medicale private, MedLife, a anunțat că în trimestrul al treilea din acest an a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 17%, la 15,5 milioane euro, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Astfel, în primele nouă luni ale anului, compnia a avut un avans de 16% a afacerilor, care au totalizat circa 53 milioane de euro.

”Rezultatele înregistrate în această perioadă sunt în linie cu veniturile bugetate”, au afirmat reprezentanții MedLife.

Rețeau de laboratoare a fost în trimestrul 3 cea mai dinamică sferă de business, raportând un avans al veniturilor de 33% față de aceeași perioadă a anului trecut, în contextual în care numărul de analize procesate fiind de peste 876.000.

Creșterea s-a menținut și la nivelul rețelelor de hyperclinici și spitale, cu un avans de 15% a numărului de pacienți plătitori, la 560.000 de persoane.

Pe segmental de abonamentele medicale, compania a avut, de asemenea, un trend pozitiv. MedLife a înregistrat în perioada iulie-septembrie creșteri de până la 10% în condițiile în care piața abonamentelor a continuat să scadă, ajungând la finele lunii septembrie la 52.200 de clienți corporate, care 19.900 în trimestrul trei

Ne apropiem cu pași siguri de „majorat”, 18 ani de activitate în România, etapă la care am reușit nu numai să reconfirmăm calitatea noastră de lider de piață în domeniul serviciilor medicale private, dar și să ne mândrim cu un business solid și stabil care integrează toate serviciile într-un sistem medical sănătos: de la investigații clinice și paraclinice, la servicii de spitalizare și intervenții chirurgicale complexe. a declarat Mihai Marcu, Președinte CA MedLife

Potrivit datelor Ministerul de Finanțe, cota de piața a MedLife a fost anul trecut de 15%.
Mihai Marcu estimează pentru acest an un profit operațional de 10 milioane euro, pe care intenționează să îl majoreze la 15 milioane euro în următorii doi ani.