Stiri: IT&C

Cifră de afaceri Transart 2022.

Afaceri de 5,7 milioane euro pentru Transart în 2022

27.02.2023

Cifră de afaceri Transart 2022. Compania a anunțat că a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 5,7 milioane euro, în creștere cu 28% față de anul anterior. Transart a realizat veniturile din vânzarea de produse și servicii software pentru afaceri, software ERP, SFA, WMS, CRM, Retail Execution, B2B și Business Intelligence.

În ciuda creșterii fără precedent a inflației, businessul Transart reușește să țină pasul și să crească uniform pe toți cei trei piloni care susțin afacerea: divizia ERP, cea de Sales Force Automation & Retail Execution, precum și divizia de Business Intelligence și proiecte speciale.

„Este important că reușim să creștem organic și uniform”

„Este important că reușim să creștem organic și uniform, cu toate diviziile de business. Astfel ne putem consolida și extinde echipele. Și putem investi în inovație, în dezvoltarea și perfecționarea gamei de produse. Rodul bun din acest an vine ca rezultat al muncii depuse în anii anteriori pe partea de inovație și dezvoltare de produs, pe fondul unui flux constant de noi clienți câștigați, dar și ca urmare a implementării de noi proiecte relevante la clienți existenți.” a declarat Marius Iurian, Managing Partener Transart.

Cifră de afaceri Transart 2022. Parteneri

Peste 50 clienți au ales în ultimul an să-și investească încrederea lor în sistemele software de afaceri pe care Transart le propune pe piața din România. În principal, vorbim despre afaceri de comerț și distribuție de materiale de construcții, cosmetice, veterinare, scule și echipamente industriale, FMCG, băuturi, carne, IT, lactate, panificație, echipamente și consumabile medicale, farmaceutice, suplimente etc.

Printre ei se numără: Nordic Group BV, Cub SRL, Expert Company Group SRL, Figaro Serv SRL, Tehnoflex Prodimpex SRL, Dynavit Impex SRL, Filara Biomed SRL, ECD SRL, MAI Bioplant SRL, Trans CVR Emilianos SRL, Meat Pack Industries SRL, Carniprod SRL, Dentotal Protect SRL, A50 Premium Service Utilaje SRL, Deltatherm SRL, Geminox SRL, Elphin Natura SRL, Eletom Store SRL, Batson Construct SRL.

Proiecte noi

De menționat sunt și o serie de proiecte noi la clienți precum: Molson Coors (proiectul Payman în 5 țări), Valvis Holding Distribution, Kandia Dulce, Elit/Smithfield, Electric Valcor, Nordic Pharma, dar și dezvoltări mai consistente pe zona ERP, WMS, AWB, Retail, SAF-T, RO e-Transport și RO e-Factura cu care compania a reușit să crească atractivitatea sistemului ERP pe piața locală.

Lider regional pe piața de Sales Force Automation cu HERMES SFA & Retail Execution, Transart a lansat în primăvara 2022 componenta revoluționară de image recognition (IR) HERMES AI Shelf Recognition, iar la finalul toamnei și aplicația HERMES OREX – componentă de Online Retail Execution (e-Merchandising), două produse menite să crească competitivitatea suitei HERMES, prin suportul oferit pe partea de execuție și asistare a vânzărilor, pe cele mai importante canale.

Cele mai eficiente soluții

„Doresc să mulțumesc tuturor clienților și partenerilor care au fost alături de Transart în 2022 pentru încrederea acordată, dar și fiecărui coleg din Transart în parte. Ne propunem să oferim în continuare cele mai eficiente și pragmatice soluții la problemele și provocările concrete cu care se confruntă clienții noștri. Vom continua să investim în echipele Transart și în parteneriate win-win pe termen lung cu clienți care apreciază produsele noastre și care ne susțin în dezvoltarea și îmbunătățirea acestora”, a mai declarat Marius Iurian.

Citește și Topul tendințelor care modelează zonele de securitate și networking