Stiri: Companii

Angajari DPD Romania

Afaceri de 64,8 milioane lei pentru DPD România, în 2013

06.03.2014

Compania de curierat DPD România a înregistrat anul trecut o creștere a cifrei de afaceri de 43%, la 64,8 milioane lei, comparativ cu nivelul din anul anterior. În 2012, compania deţinută de grupul francez Geopost a obţinut afaceri de 45,3 milioane lei.

Creșterea din 2013 se datorează atât resurselor investite în siguranţă operaţională și financiară a afacerii, cât și creșterii numărului de clienţi din zona comerţului online naţional și internaţional, care au ajuns să reprezinte aproximativ 40% din volumul de business.

 „Rezultatele din 2013 confirmă faptul că DPD România a ajuns la maturitate și a câștigat un capital de încredere solid în rândul clienţilor. Evoluţia pozitivă a comerţului electronic reprezintă un input serios în creșterea noastră, iar în ultimii trei ani am câștigat experienţă solidă în acest segment, perfecţionându-ne serviciile și lansând altele noi, adaptate cererilor din piaţă. Istoric vorbind, 2013 este cel mai bun an pentru noi și acest lucru ne permite să rămânem optimiști și să anticipăm creștere și pentru 2014 ”, a declarat Lucian Aldescu, CEO al DPD România.

Pentru acest an, compania estimează un avans al afacerilor de 15% și investiţii de aproximativ 1 milion de euro în dezvoltarea capacităţilor operaţionale din principalele depozite din ţara și lansarea de noi servicii.