Afaceri de 8,5 milioane de lei și proiecte sustenabile pentru Alfa Software

27.06.2019

Alfa Software anunță că anul 2018 a însemnat o majorare a vânzărilor cu peste 50%, ajungând astfel la o cifră de afaceri de 8,5 milioane lei și un profit net de 2,8 milioane lei. La aceste performanțe s-a ajuns cu ajutorul unor proiecte inovatoare, precum ASiS Ria3, o nouă platformă de business HTML5, care e necesitat o investiție de 120.000 de euro.

Alfa Software, primul ERP românesc

Alfa Software a adus o contribuție importantă pe piața de software din țara noastră, dezvoltând primul și singurul ERP românesc bazat pe tehnologia de ultimă generație Angular.

„În compania noastră, ne definește inovația, astfel, în fiecare an, dezvoltăm module și aplicații pentru a optimiza constant activitatea clienților noștri. În prezent, cel mai mare procent din veniturile Alfa Software, adică peste 65%,  este generat de către clienții din Transilvania. Această cifră demonstrează potențialul de creștere al companiei pe plan local. De asemenea, căutăm să ne extindem operațiunile în București prin încheierea de parteneriate strategice, pentru a fi mai aproape de clienții noștri din zonă ”, a declarat Cristian Gabriel Pavel, Director General Alfa Software.

Alfa Software, 22 de ani de activitate

Alfa Software a intrat în al 22-lea an de activitate. Obiectivul principal al business-ului clujean pentru viitor este de a consolida poziția pe piața de ERP din România, revoluționând modul în care businessurile își gestionează activitatea și dezvoltând susținut instrumente inovatoare de digitalizare. Astfel, unul dintre cele mai importante obiective pe anul în curs este lansarea platformei ASiS BI (Business Inteligence), platformă de grafice smart interactive care susține luarea deciziilor de business în timp real.

Citește și THE BRIDGE 2 obține certificarea LEED Platinum

Citiți și despre: