Stiri: IT&C

Afaceri de peste 2 mil. euro pentru IT Smart Systems în 2013

07.03.2014

Grupul IT Smart Systems (ISS) a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 2,21 milioane de euro, compania reuşind să îşi extindă portofoliul de clienţi atât din sectorul public, cât şi cel privat.

“Anul 2013 a fost pentru noi un an de consolidare a poziţiei pe piaţă. Am reuşit să ne extindem portofoliul de clienţi, anul trecut fiind selectați pentru implementarea de soluții IT de către clienți noi, din sectorul guvernamental şi respectiv sectorul privat Large Enterprise. În același timp, am cultivat relația cu clienţii existenţi și am reușit să generăm proiecte noi, adăugând competenţe și soluţii în portofoliu, care ne deschid perspective de dezvoltare.” a declarat Cristian Barbu – Senior Partner și Administrator al IT Smart Systems.

Anul trecut, compania IT Smart Systems, împreună cu UPC România, a dezvoltat într-un timp record my.upc.ro, un portal Web complex, care facilitează accesul clienţilor UPC la serviciile companiei.

Tot în 2013, ISS a realizat un proiect la cheie (servicii, software şi hardware) în domeniul managementului de procese, bazat pe tehnologie IBM Websphere Operational Decision Management.

“Am reuşit, în ultimii trei ani, să ne dublăm numărul de salariaţi şi să ne orientăm spre noi domenii. Suntem o firmă de servicii profesionale foarte dinamică şi încercăm să ne adaptăm foarte rapid la tendinţele pieţei.” a mai spus Cristian Barbu.

IT Smart Systems (ISS) are o experienţă de 12 ani în implementarea de soluţii „business critical” la clienţi din sectorul Large Enterprise şi o echipă de peste 60 de experţi.