Stiri: Sanatate

Afaceri în creștere cu 5% pentru Stem SURE, în 2013

05.03.2014

Stem SURE a încheiat anul 2013 cu o creștere de 5 procente a cifrei de afaceri față de nivelul raportat în 2012. Banca de celule stem a mai anunțat că numărul contractelor încheiate a avansat, de asemenea, cu 5%.

“Creșterea cifrei de afaceri a Stem SURE a rezultat din majorarea numărului de contracte semnate, și nu din modificarea prețului. Pentru 2014 ne așteptăm din nou la o ușoară creștere a numărului de contracte semnate. Anul acesta, Stem SURE împlinește 5 ani de existența pe piață din România și putem spune că mulți părinți ne cunosc activitatea, renumele, echipa și calitatea produsului nostru. Ne așteptăm ca aceste lucruri să se reflecte și în creșterea numărului de contracte semnate”, a declarat Dr. Bogdan Ivănescu, președinte Stem SURE.

Reprezentantul companiei a explicat că participarea la târgurile de profil au adus o creștere importană, iar părinții au avut posibilitatea de a beneficia de ofertele companiei și de o informare corectă privind recoltarea de celule stem.

“Ne străduim să fim prezenți acolo unde se organizează astfel de evenimente dedicate tinerilor părinți. În plus, desfășurăm campanii promoționale în perioadă târgurilor, pentru a înlesni accesul tinerelor mămici la serviciile noastre de recoltare și stocare de celule stem, care aduc standardele medicale înalte direct din Scandinavia în România “, a mai spus președintele Stem SURE.

Astfel, în 2013, peste 12.000 de persoane au primit informații despre recoltarea de celule stem din cordon ombilical, aproximativ 10 – 15% dintre contractele încheiate de Stem SURE anul trecut fiind rezultatul participării la târgurile expoziționale dedicate, desfășurate în Capitală sau în alte orașe ale țării.