Stiri: Constructii

Afaceri în creștere pentru Blachotrapez

28.06.2017

Blachotrapez, una dintre companiile în ascensiune pe piața acoperișurilor din România, a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 10,5 milioane de euro, în creștere cu 35%, comparativ cu anul anterior.

Lansat pe piața locală în urmă cu şapte ani, Blachotrapez este unicul producător din România de țigle metalice și accesorii pentru acoperiș care folosește materie primă ThyssenKrupp. Având o capacitate de producție anuală de 3 milioane de metri pătrați, compania cu fabrica la Baia Mare intenționează să se extindă în acest an cu o nouă hală de producție, în urma unei investiții de 800.000 de euro.

„Am înregistrat creșteri constante ale vânzărilor din România, iar extinderea producției reprezintă următorul pas firesc, în contextul în care întreaga piață a sistemelor de acoperiș este în plină expansiune. Noua hală de producție va fi finalizată anul viitor și va însemna noi locuri de muncă și mai mult decât o dublare a capacității de producție”, a declarat Jaroslaw Turczynski, CEO Blachotrapez România.

Fabrica companiei de la Baia Mare produce materiale pentru acoperișuri și fațade și accesorii suplimentare de tinichigerie pentru piețele din România (în principal), Ungaria și Bulgaria. În țara noastră, compania are o rețea proprie de vânzare cu amănuntul prin 21 de filiale, iar produsele Blachotrapez se găsesc în peste 250 de puncte de distribuție en gros.