Afaceri în creştere pentru Fleet Management Services

09.10.2014

Fleet Management Services (FMS) a încheiat primul semestru cu o creştere de 15% a cifrei de afaceri pe divizia de leasing operaţional şi cu o dinamică pozitivă a portofoliului de clienţi. Astfel, creşterea cifrei de afaceri a diviziei de leasing operaţional confirmă obiectivele stabilite de către conducere la finele anul trecut.

“Soluţiile adaptate nevoilor fiecarui client împreună cu nivelul ridicat de calitate al serviciilor prestate au avut ca rezultat o dinamică pozitivă a portofoliului companiei, atât prin fidelizarea clienţilor (în primul semestru din 2014 toţi clienţii FMS au reînnoit contractele cu compania), cât şi prin creşterea constantă a numărului de clienţi noi (dublu, faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent)”, au explicat reprezentanţii companiei, într-un comunicat de presă.

Totodată, au existat multiple cazuri în care clienţii existenţi au solicitat extinderea gamei de servicii contractate, accesând servicii de monitorizare GPS, închirieri auto pe termen scurt, sau contractând servicii de management de flotă pentru autovehiculele aflate în proprietate, în cazul în care beneficiau numai de servicii de leasing operaţional.

În acest context, în ciuda concurenţei puternice din piaţă, compania a reuşit să crească flota aflată în management şi leasing operaţional la peste 3.000 de autovehicule.

“Analizând rezultatele companiei din primul semestru, ne asteptăm să îndeplinim proiecţia de buget pentru acest an, ce constă într-o creştere globală a cifrei de afaceri cu cel puţin 15% faţă de anul precedent. Companiile încep să îşi dea  seama că modelul de business al leasing-ului operaţional este substanţial diferit de cel al leasing-ului financiar şi, conştientizând beneficiile, accesează în număr din ce în ce mai mare acest tip de finanţare”, a declarat Daniel Ivan – Director Executiv FMS.

Citiți și despre: