Stiri: Companii

Afaceri în creștere pentru Kubis Interactive

17.07.2014

Agenția de publicitate online, Kubis Interactive, a raportat anul acesta o cifră de afaceri de aproximativ 1.8 de milioane euro, cu 20% mai mare comparativ cu anul precedent. În plus, 2013 a fost pentru Kubis un an al investițiilor și proiectelor de succes.

Agenția a fost deschis biroul din Houston, care s-a dezvoltat rapid și deservește clienților din Statele Unite ale Americii, iar la scurt timp după, biroul din România a inaugurat propriul studio de post-producție AV, primul de acest fel lansat de o agenție locală digitală.

“Sunt bucuros să conduc o echipă de oameni valoroși și sunt recunoscător tuturor pentru eforturile depuse. 2013 a fost un an greu, dar de success, în care am învățat foarte multe. Kubis Interactive și-a atins obiectivele de creștere a veniturilor pe care și le-a propus încă de la început. Ne-am dorit o creștere continuă a modelului de business și, dupa 6 ani de muncă și implicare continuă, am realizat acest lucru. Evoluția cifrei de afaceri a fost pozitivă de la an la an și cu siguranță 2014 este anul în care vom ținți cât mai sus. Pentru viitor, Kubis și-a propus extinderea serviciilor agenției și va continua să investească în oameni și în tehnologie”, a declarat Vlad Popovici, Managing Director.

În cei șase ani de la fondare, Kubis Interactive a continuat să angajeze profesioniști în digital și tinere talente. Echipa s-a mărit continuu, având în prezent un număr total de 60 de angajați în biroul din România și 7 în biroul din Houston.

Planurile de viitor ale companiei reprezintă investițiile în oameni noi și în tehnologie, consolidarea echipei și a proceselor interne, dar și extinderea prin deschiderea de birouri operaționale în Europa și lărgirea ariei de vânzări în USA.