Stiri: Companii

Afaceri în creşteri pentru producătorul de lubrifianţi Hexol Lube

23.10.2015

Hexol Lube, producător al mărcii canadiene de lubrifianţi Hexol în România, a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri de 24% în prima jumătate a acestui an, în comparație cu nivelul raportat în anul 2014.

Rezultatele bune vin în urma creșterii cotei de vânzări pe piața internă, dar mai ales în urma unor creșteri importante ale exportului produselor companiei fabricate în România pe piețele externe.

De asemenea, creşterea vine şi în contextul lansării unei noi game de produse – Hexol Standard – şi a unui nou ambalaj, mai economic și mai atractiv.

„Noul departament de export al companiei a reușit o triplare a vânzărilor, aducând o creștere cu 43% a volumului de marfă desfăcut în total de companie în acest prim semestru. Ni se deschid perspective semnificative în regiunea balcanilor și a țărilor din Estul Europei. Abordăm încrezători aceste noi piețe, fără a neglija piața internă, unde înregistram în continuare o creștere a vânzărilor de la an la an”, a afirmat Daniel Serghei Condratov, preşedintele companiei.

Astfel, productivitatea mărită și optimizarea costurilor au dus la o competitivitate mărită și implicit la creșterea vânzărilor produselor purtând marca Hexol.

Vânzările au înregistrat din primele şase luni ale anului s-au ridicat la 1,5 milioane de unități, iar în trimestrul trei cifrele s-au îmbunătățit considerabil.