Stiri: Constructii

Afaceri MASTERBUILD 2020

Afaceri MASTERBUILD 2020. Creştere impresionantă în primul semestru al anului

23.07.2020

Afaceri MASTERBUILD 2020. MASTERBUILD, companie specializată în servicii de Antrepriză Generală și de Specialitate, a avut o creştere de 80% în prima jumătate a acestui an, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Afaceri MASTERBUILD 2020. 13 milioane de lei

În perioada ianuarie – iunie 2020, afacerile MASTERBUILD s-au situat la aproape 13 mil. de lei, față de 7 mil. de lei în același interval al anului trecut. Creșterea se datorează în principal:

  • extinderii domeniului de activitate în 2020 față de anul precedent
  • abordarea unor proiecte de construcții de mai mare complexitate

Astfel, compania a avut în vedere, cu precădere, proiecte de antrepriză generală în acest an, față de proiectele de antrepriză de specialitate preponderent abordate în anii precedenți.

Afaceri MASTERBUILD 2020. Ce spune conducerea companiei?

“Viziunea noastră este să creștem segmentul de Antrepriză Generală al companiei și să ne concentrăm pe prestarea de servicii de Antrepriză Generală cu valoare adăugată și project management în construcții, pentru clienții noștri din industriile care funcționează cu motoarele turate, chiar și în plină pandemie.

Astfel, ne concentrăm în continuare pe segmentele de retail, e-commerce, agro – alimentar, industrie chimică, farmaceutică, logistică și transport, piața de electro-IT, și toate celelalte domenii care au activitate intensă pe piață și care construiesc magazine, parcuri de retail, facilități de producție și depozitare. Ne așteptăm în perioada următoare, în condițiile reconfigurării lanțurilor de aprovizionare internaționale, că unele companii să construiască facilități de producție și hub-uri logistice regionale în România și suntem pregătiți să preluăm această cerere din piață”, a declarat Ștefan Ferdinand Vayna, CEO MASTERBUILD.

Înfiinţată în anul 2005, MASTERBUILD este una dintre cele mai experimentate companii de construcții și antrepriză generală din ţara noastră.

MASTERBUILD construiește:

  • proiecte de parcuri industriale
  • facilități de producție
  • facilităţi de logistică
  • birouri
  • parcuri și magazine de retail
  • ansambluri rezidențiale
  • proiecte cu funcțiuni mixte

La acestea se adaugă și proiecte speciale, cu grad înalt de specializare (ex. fundații speciale, camere controlate termic, compartimente rezistente la foc, camere curate / așa numitele “clean rooms”, pereți rezistenți la explozie, acoperișuri verzi, clădiri “verzi” certificate internațional, s.a.).

Citeţte şi CIO TALKS 2020 are loc pe 23 iulie. Ce subiecte se vor dezbate?