Stiri: Companii

Afacerile din industrie in 2021: ianuarie - mai 2021.

Afaceri de 32 milioane de euro pentru METAMINDS

15.06.2021

Afaceri METAMINDS. Compania românească specializată în integrarea soluțiilor de securitate cibernetică și a arhitecturilor complexe din domeniul IT a înregistrat o cifră de afaceri de 32 de milioane de euro în 2020, în creștere cu 23% față de anul anterior. După cinci ani de creștere continuă, compania își setează ca obiectiv consolidarea business-ului, prin extinderea echipei de specialiști și investiții în cercetare și dezvoltare.

Afaceri METAMINDS. Performanţa companiei

Performanțele companiei sunt rezultatul proiectelor complexe pe care METAMINDS le-a susținut în 2020, în zona de:

  • cybersecurity, telecomunicații și securitatea rețelelor și a soluțiilor de continuitate
  • recuperare în caz de dezastru sau arhitectură și politici de securitate

METAMINDS a avut o evoluție dinamică pentru care a primit în mod consecutiv recunoaștere din partea unor instituții prestigioase precum Financial Times, prin includerea în clasamentul celor mai performante 1000 de companii din Europa.

„Toate proiectele în care ne-am implicat în 2020 au avut o componentă majoră de complexitate și inovație. Pe fondul în care transformarea digitală devine un instrument vital în evoluția mediului de business, dar și o direcție strategică de țară, ne păstrăm intenția de a aduce plus valoare proiectelor noastre, prin investiții consistente și constante în cele mai noi tehnologii și în echipe de super talente. Avem o imensă oportunitate să revoluționăm prin tehnologie anumite domenii neexploatate până acum, dar și să aducem, post pandemie, soluții adaptate nevoilor de business în schimbare.”, declară Andrei Cruceru, CEO METAMINDS.

Activitatea METAMINDS

METAMINDS activează pe zona de:

  • soluţii inovatoare pentru infrastructuri programabile
  • servicii de aplicaţie în medii de lucru cloud-native, protecţia interfeţelor API şi a serviciilor de interconectare şi de interoperabilitate
  • colaborare online securizată în regim de mobilitate
  • protecţia informaţiei şi a identităţii digitale

Citeşte şi Rezultate ALTEN România. Afaceri de 26 milioane de euro în 2020