Slide

Stiri: Economie

Afaceri.ro ajunge pe 20 martie la Chișinău

11.03.2015

Cel mai mare program național de conferințe de business din ţara noastră, Afaceri.ro, ajunge pe data de 20 martie peste hotare. Astfel, realizatorii evenimentului internațional – Arhipelago, APEC, Finanțări.md, Moldexpo și Agenția pentru Eficienţă Energetică – organizează Misiunea economică Afaceri.ro Chișinău 2015, care se va desfășura cu ocazia Târgurilor Internaționale Moldconstruct și Moldenergy.

Organizatorii vor forma o delegație de antreprenori român care se va deplasa pe traseul Iași – Chișinău – Iași cu autocarul Afaceri.ro.

În capitala Moldovei, aceștia vor beneficia de acces la Conferința Internațională Afaceri.ro Chișinău 2015, la Expozițiile Internaționale Moldconstruct (http://ro.moldconstruct.moldexpo.md/) și Moldenergy (http://ro.moldenergy.moldexpo.md/), dar și la Cramele Milestii Mici.

„Fenomenul Afaceri.ro Chișinău are ca scop crearea sau dezvoltarea relațiilor economice între România și Republica Moldova. Această din urmă este o țară foarte apropiată din punct de vedere geografic însă prea îndepărtată din alte puncte de vedere. În contextul obiectivului actual al Moldovei de a adera la Uniunea Europeană și implicit de a întări relațiile cu Vestul, Misiunea economică Afaceri.ro Chișinău vine în cel mai oportun moment”, a spus Marius Alexa, fondatorul programului Afaceri.ro.

Evenimentul va oferi membrilor delegației o experiență completă, multe sesiuni de networking formal și informal, precum şi o șansa pentru întreprinzători de a realiza schimburi de experiență și de viziune.

Mai multe informații despre Misiunea economică Afaceri.ro Chișinău 2015, inclusiv agenda completă și informații despre speakerii care au confirmat prezența, pot fi găsite pe pagina oficială a evenimentului: http://www.afaceri.ro/misiunea-economică-afaceri-ro-chișinău-2015/.